website_banner_2

 

 

 

 

 

 


De Middelbare Scholencompetitie van Walcheren!

Me trots presenteren wij als Groene Ster Vlissingen in samenwerking met de KNVB, de gemeenten Vlissingen en Middelburg, scholengemeenschap Nehalennia, CSW en Scheldemond College, de Groene Ster Junior League. Vorig jaar is deze schoolzaalvoetbalcompetitie van start gegaan en is de eerste zaalvoetbalcompetitie voor de jeugd op Walcheren. Wedstrijden worden daarom ook gespeeld in de sporthallen de Baskensburg in Vlissingen, de Sprong en de Kruitmolen in Middelburg. Deelnemende teams zijn:

CSW Toorop, CSW Bestevaer, CSW Van de Perre, Nehalennia Breeweg, Nehalennia Kruisweg, Scheldemond College A en Scheldemond College B.

Met deze scholencompetitie willen wij leerlingen normen en waarden, respect en fairplay bijbrengen. Bovendien het zaalvoetbal promoten als sport en uiteindelijk voor Groene Ster Vlissingen als vereniging haar aanbod vernieuwen en zorgen dat het voort kan blijven bestaan. Hoog in het vaandel is het plezier bij het zaalvoetballen en de kwaliteiten die spelers hebben verder te ontwikkelen.

Net als de vereniging hoopt de KNVB op een voorspoedige samenwerking met de betrokken partijen zodat de Groene Ster Junior League zich verder kan ontwikkelen tot een succesvol begrip op Walcheren. Wij wensen ieder die betrokken is bij deze competitie een leuke ervaring en een start aan heel iets moois. Voor de spelers/speelsters geldt dat wij jullie misschien terugzien in de toekomst in één van de selectieteams van Groene Ster Vlissingen.


Junior League 2014/2015 finaledag compilatie